Élő közvetítések

reallivemedia

1 kamerás

Tökéletes választás kisebb és rövidebb eseményekre, melyet szeretnének a szélesebb közönségnek is közvetíteni.

150 RON / óra

reallivemedia

2 kamerás

Közepes méretű események, konferenciák, előadások esetén ajánljuk.

200 RON / óra

reallivemedia

3 kamerás

A nagyon események, konferenciák, találkozók vagy koncertek esetében az igazán jó választás.

250 RON / óra

Esküvők filmezése és közvetítése

Életetek legszebb napjára készültök és nem tud jelen lenni a legjobb barátotok? Vagy idős nagyszüleitek azok, akik nem tudnak fizikailag is mellettetek lenni, amikor kimondjátok a boldogító IGEN-t? Ha nem szeretnétek, hogy csak felvételről nézzék vissza életetek e meghatározó pillanatait, akkor mi tudunk megoldást nyújtani számotokra. A Real Live Media oda viszi az eseményt, ahol te vagy, így egyedülálló esküvői ajánlatunk van számotokra. Három kamerával rögzítjük a nagy napotok legfontosabb eseményeit. Igényeitek alapján az esküvői szertartást és akár a lakodalmatok legjobb pillanatait élőben is közvetítjük privát vagy publikus csatornán. Ezáltal biztosak lehettek, hogy mindenki ott lesz, aki számít. Ajánlatunk másik különlegessége, hogy nem kell fél évet várnotok míg végre készhez kapjátok a videókat, hiszen professzionális rendszerünk által a vágás folyamata már az esemény alatt megkezdődik. Így vállalni tudjuk, hogy az esküvőt követő 10 munkanapon belül készhez is kaphatjátok a legszebb pillanatokból összeállított filmeket. Ha bármilyen kérdésetek van vagy árajánlatért lépjetek velünk kapcsolatba.

Emlékkép - Fotótükör

Az Emlékkép projekt azért jött létre, hogy emlékezetessé tegye az eseményeket és maradandót alkosson a résztvevők számára. Egyedi designt tervezünk, nyitott és szakszerűség csapat vár rád.

Részletekért és árajánlatért lépj velünk kapcsolatba.

Ha mégtöbbet szeretnél megtudni az Emlékképről, akkor kattints az Emlékkép menüfülre vagy tekints meg Facebook oldalunk.

 

#nemhagyjukatemplomot Szentmisék/Istentiszteletek élő közvetítése

Látva a jelenlegi helyzetet, úgy döntöttünk, hogy Szentmiséket fogunk naponta élőben közvetíteni a Jóisten nagyobb dicsőségére. A #nemhagyjukatemplomot kezdeményezés mára annyira kinőtte magát, hogy rendszeresen több százan kapcsolódnak be a közvetítéseinkbe. Más felekezetű testvéreink igényeire válaszolva pedig Istentiszteletek közvetítését is elkezdtük. Azóta több, mint 120 szentmisét és Istentiszteletet közvetítettünk.  Volt olyan közvetítésünk, amelybe egyidejűleg 1500 eszközről kapcsolódott be több ezer ember és ezáltal hetente tizezrekhez juttatuk el az örömhírt.  


Scroll to top